Rustur ved Vigsø feriecenter

Denne uge har været meget begivenhedsrig.

Weekenden gik med afslapning og lækker grillmad med familien. Hvorefter at mandagen startede ud med en forelæsning og et smut forbi Starbucks ved AAUs store kantine, hvor aftenen ellers gik med eksamenslæsning, træning og pakning af kuffert til rusturen.

Tirsdag var endnu en travl dag med både eksamen, køb af diverse til rusturens temaaften, arbejde og en spændende håndboldkamp i Gigantium.

Og så var dagen hvor rusturen endelig skulle finde sted!

Rusturen startede ud med at bussen kørte os til Vigsø feriecenter, hvor man i bussen så skulle på “speed-dating”, dette betød, at os der sad yderst skulle rotere hver 2. minut, og dermed nå at snakke med så mange som muligt om et givent spørgsmål. Det er langt fra nok til, at man vil kunne lære hinanden at kende, men det var egentlig et fint koncept, da det gav os mulighed for at møde nogle fra de andre hold, som man har forelæsning med. Herefter var der ved ankomst hytteinddeling og uddeling af nøgler.

Vi kunne i vores hytte kun lige nå at gå derhen, smide vores tasker og ellers gå tilbage hen mod fællessalen, hvor der var middagsmad. Her var der så en sandwich til hver. Efterfølgende var der et forholdsvist kedeligt foredrag, og så var det ellers tilbage til hytterne for at gøre os klar til temaaftenen. Her stod aftenen på udklædning, hvor hvert hold havde et bestemt tema. Aftensmaden var lasagne med salat, og ellers startede festen langsomt efter maden var spist. Festen sluttede officielt kl 1, hvor vi så tog tilbage til en hytte for at feste videre. Her havde en af gutterne guitar med, og der blev jammet og hygget.

Næste dag stod den på morgenmad, franskbrød med pålæg – ikke særlig mættende. Herefter middagsmad, sandwich igen, og sportskonkurrencer med fodbold, høvdingebold, rundbold og ultimate. Efter dette tog jeg så i svømmehallen, og senere skulle vi gøre klar til endnu en festlig aften. Denne gang med galla som tema, så folk havde finere tøj på. Der var dog mange, der denne aften fik det utroligt dårligt, mig inkluderet, så jeg var tidligt tilbage i hytten. Og ellers var det afgang næste morgen, hvor vi denne fredag var så klar på at komme tilbage til egen seng og bad. Det var alt i alt en utrolig fed tur, dog med det minus at hytterne lå så spredt, at man ikke fik set så meget til de andre, fordi man ikke orkede de 10 minutters gåtur midt om natten.

Fredag, efter at have taget en middagslur og et bad smuttede jeg forbi Platform4, hvor forskellige kunstnere skulle på scenen. Her sad jeg lidt i døren og gav folk stempler, og ellers stod jeg en smule bag baren. Meget hyggelig atmosfære men en smule synd, at der ikke var et særligt stort publikum, da kunsterne skulle på scenen.

Nu skal der læses til på mandag, slappes af og ellers må jeg se, om ikke jeg er frisk nok til at tage ind i fitness.

billede-01-10-2016-13-08-36

/dodo

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s