Firmafest

Fredag var første fest på arbejdet for mit vedkommende. Der var pyntet op med balloner, og stemningen var sat til en festlig aften. Og det må man sige, at det blev. Det var nogle komiske indslag, festudvalget havde fundet på.

Festen startede ud med ankomst, hvor hver medarbejder måtte medbringe en ekstra person. Herefter var der velkomstdrinks og rundtur i firmaet for dem, som var interesserede i dette. Så var der en lille tale om virksomheden og derefter mad.

Her stod menuen på en lækker buffet med salat, kartofler, bearnaisesovs, lammekoteletter og oksekød. Af drikkevarer kunne man her vælge mellem vand, sodavand og øl.

Efter den skønne aftensmad var der denne gang en tale fra stifteren af virksomheden. Han fortalte en fin historie om, at han arbejdede i et par timer om dagen og tog på stranden. En lidt alternativ historie om, hvordan man kunne få success.

Efter lidt hyggen og snakken skulle os medarbejdere præsentere os selv og fortælle lidt om, hvad vi lavede i virksomheden, hvor vi her skulle gøre det efter at have indhaleret helium fra helium balloner. Utroligt grineren indslag og godt fundet på.

Så stod den på dessert med jordbærtærte og valnøddetærte, hvor baren så blev åbnet. Fri bar er altid lækkert og hver gang, der er fri bar,er jeg selvfølgelig i bil. Skønt.

Har du før været til firmafest?

/dodo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s