Bananpandekager

Det har igen været en travl uge.

Jeg kan fortælle, at jeg sidste weekend ryddede op i mit skab og tog alt vintertøjet frem. Denne uge har budt på forelæsninger, holdundervisning og gruppearbejde på universitetet. Vi skal snart til at skrive projekt, men vi ved dog ikke hvilket emne, vi vil vælge endnu. Det er dog en anelse trist, at solen er ved at gå ned, når man skal hjem fra universitetet. Men også et smukt syn på samme tid.

billede-07-11-2016-16-19-53
Det store træ ved busstoppestedet.

Tirsdag var jeg et smut forbi Krea, hvor jeg har malet to nye malerier. Jeg har nu tre i samme serie.

billede-09-11-2016-18-55-19
Det grønne, det blå og det røde.

Torsdag var meget begivenhedsrig, bl.a. var jeg på arbejde, hvor jeg for arbejdspladsen skulle købe ca. 8 kg. ost. Det undrer mig, at de kan spise så meget ost. Derudover var jeg et smut forbi Stark for at hente en pakke til dem. Den var lidt for tung til mig, så fik en medarbejder til at fragte den hen til min bil. Aftenen bød på mad hos Café Friends inde i Aalborg. Jeg fik en steak med pommes og et glas vand dertil. Det var meget “basic” mad, ikke noget specielt, men stemningen derinde var hyggelig. De får 3 ud af 6 stjerner.

Fredag gik dagen med at sove til en kl 11-12. Hvorefter jeg lavede bananpandekager og tog et smut forbi Salling, hvor jeg på vejen hjem købte Churros med sukker på. Aftenen bød på træning. Og jeg kan fint fortælle at jeg nu kan lave en pull-up uden hjælp. Det da ok. Jeg har nu brugt en 3,5 måned med det samme træningsprogram, og vil nu ændre det, da det er blevet for kedeligt. Jeg giver det nye træningsprogram en testperiode på resten af året, og så må vi se, hvordan det går.

 

 

/dodo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s