iPole Aalborg

Denne søndag havde min veninde og jeg tilmeldt os en gratis prøvetime på iPole i Aalborg. Vores prøvetime var fra kl 12-13, men da vi ankom sagde træneren at det først var kl 14. Vi fik dog lov til at være med på holdtræningen, der var kl 12. Selve træningen var meget spændende og udfordrende, da vi ikke havde prøvet det før. Efter træningen kom træneren hen til os og ville utroligt gerne have os til at tilmelde os. Her nærmest plagede hun os, hvorefter vi sagde vi ville tænke over det. Da vi sad i lobbyen kom ejeren forbi og lavede en hurtig salgstale. Lad mig lige kort opsummere grunde for og imod at melde sig ind.

For: Niveau opdelt træning, forholdsvis central placering ift. bus, mulighed for at tilmelde sig holdtræning efter tidspunkter der passer en selv bedst

Imod: Transporten derhen koster penge, problem med at finde tid ift. studie og arbejde, vi blev “plaget” til at melde os ind, selve træningen koster forholdsvist meget ift. et FW medlemskab, de tog fejl af vores tidspunkt af træningstime og fik det til at lyde som om vi var forkert på den.

billede-05-03-2017-10-29-33

Hvis der var et sommerhold kunne det være man skulle melde sig ind. Men som det står nu har jeg hverken råd eller tid til at træne det, selvom at det var en fed prøvetime.

/dodo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s