Opdatering på studiegruppen

I familie- og arveret skulle vi danne vores egne studiegrupper tidligere på semestret. Nu hvor vi har fået tid til at arbejde sammen i et stykke tid, er det tid til en opdatering på, hvordan tingene går.

I gruppen har vi valgt, at man læser afleveringen på forhånd, hvorefter vi mødes og skriver alt det “svære” sammen. Samme dag deler vi det resterende op, som man skal lave hjemmefra til næste gang. Vi mødes endnu en dag for at samle det hele og rette det igennem, således alle er enige om besvarelsen.

Det er utroligt tidskrævende at lave gruppearbejde, da det ikke kun er arbejde man får lavet. Der er også tid til hyggesnak. Nogle gange kan man godt føle at der bliver lagt for meget tid og kræfter i en aflevering, men det betaler sig i sidste ende. Eksempelvis har vi lige fået en aflevering tilbage hvor vi fik tildelt vurderingen “meget over middel”.

Så at bruge lang tid kan betale sig, og jeg vil da sige at en studiegruppe er en god ide, da det ikke er alle problemstillinger i en opgave, man selv ville have fanget. Så er det godt, at man kan supplere hinanden! Det skal dog siges, at det kan være svært at finde datoer, hvor alle har tid til at mødes, da vi alle har interesser og jobs udover studiet. Men så handler det bare om at prioritere.

/dodo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s